Ferske vårruller med ytrefilet av svin

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Med rispapir kan du lage utallige varianter ferske vårruller. Denne varianten er fylt med masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.  

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 0,25 stk. agurk i tynne skiver
  • 4 stk. frisk grønn asparges delt på langs
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 0,5 stk. paprika i strimler
  • 200 g ytrefilet av svin
  • 0,25 ts peppermiks (eventuelt vanlig pepper)
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ss nøytral olje til steking
  • 4 stk. rispapir
  • 1 pose ferdig woksaus , hoisin

Slik gjør du

bar

Du trenger: ytrefilet av svin, rispapir, olje, gulrot, paprika, agurk, asparges, salat, dipsaus, salt og grov peppermiks.

bar
bar
bar
bar

Server vårrullene med woksausen som en dipp.