Ferske vårruller med biffkjøtt

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ferske vårruller med biffkjøtt servert med en god dipp er god fingermat som også kan serveres til forrett.

Ingredienser

porsjoner
  • 0,25 stk. fennikel i tynne skiver
  • 0,25 stk. rødløk i tynne båter
  • 4 blader hjertesalat
  • 1 stk. gulrot i tynne staver
  • 4 stk. frisk grønn asparges , delt i to
  • 8 blader frisk basilikum (gjerne thaibasilikum)
  • 200 g ytrefilet av storfe i strimler
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,25 ts salt
  • 0,5 ts grovt pepper
  • 4 stk. rispapir

Dippsaus med vårløk:

  • 3 båter hvitløk , most i morter
  • 2 stk. vårløk most i morter
  • 1 stk. jalapeño , most i morter
  • 3 ss brunt sukker
  • 1,5 ss fiskesaus (asiatisk)
  • saften av 2 stk. lime

Slik gjør du

bar
bar

Server vårrullene sammen med dipp.