Ferske vårruller med biffkjøtt
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Ferske vårruller med biffkjøtt servert med en god dipp er god fingermat som også kan serveres til forrett.
Ingredienser
porsjoner
-
0,25 stk. fennikel i tynne skiver -
0,25 stk. rødløk i tynne båter -
4 blader hjertesalat -
1 stk. gulrot i tynne staver -
4 stk. frisk grønn asparges , delt i to -
8 blader frisk basilikum (gjerne thaibasilikum) -
200 g ytrefilet av storfe i strimler -
1 ss nøytral olje til steking -
0,25 ts salt -
0,5 ts grovt pepper -
4 stk. rispapir
Dippsaus med vårløk:
-
3 båter hvitløk , most i morter -
2 stk. vårløk most i morter -
1 stk. jalapeño , most i morter -
3 ss brunt sukker -
1,5 ss fiskesaus (asiatisk) -
saften av
2 stk. lime
Slik gjør du
Server vårrullene sammen med dipp.