Byggrynsrisotto med biffstrimler

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saftige biffstrimler av storfekjøtt smaker skikkelig godt sammen med byggrynrisotto og friske asparges. Sunt er det også. 

Ingredienser

porsjoner
  • 1 bunt grønn frisk asparges
  • 600 g biffkjøtt i strimler
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 20 stk. rød cherrytomat , delt i to

Byggrynsrisotto:

  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rødløk
  • 3 poser byggris á 50 g
  • 2 stk. kyllingbuljongterning
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 1 l vann
  • 50 g revet parmesan

Slik gjør du

bar

Du trenger: Biffkjøtt i strimler, rødløk, hvitløk, asparges, byggris, kyllingbuljongterninger, vann, parmesan, olje, salt og pepper. 

bar

bar

Legg byggrynsrisotto på en tallerken og topp med grønnsaker og saftige biffstrimler.