Byggrynskaker med rødbetepuré
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Byggryn kan brukes til så mye mer enn grøt og byggotto - for eksempel som her, i smakfulle vegetarkaker. Vi har formet dem som flate burgere, men de kan like gjerne formes som mindre kaker eller boller. Sammen med den knallrosa rødbetepuréen og crunchy grønnsakschips har du en super vegetarmiddag!
Ingredienser
4 porsjoner
Byggrynskaker:
-
2 dl byggryn -
6 dl grønnsakbuljong (utblandet) -
1 stk. løk -
3 båter hvitløk -
1 ts chilipulver -
2 ts malt spisskummen -
ca.
1 dl hvetemel -
1 ts salt -
2 ss nøytral olje til steking
Rødbetepuré:
-
150 g mørkokt rødbete -
0,5 stk. løk -
3 båter hvitløk -
4 ss vegansk smør -
0,5 stk. sitron
Til servering:
-
50 g grønnsakschips -
4 stilker frisk koriander