Ingredienser

  • 4 skiver grovt landbrød
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 blader hjertesalat
  • 2 stk. gulrot
  • 600 g ytrefilet av storfe i biffer
  • 1 ts olje til steking

Yoghurtremulade:

  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 ss finhakket kapers
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 3 ss gresk yoghurt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

362kcal

Energi

12,3g

Fett

39,3g

Protein

21,1g

Karbohydrater

4,5 mg

Jern

Del

Biffsmørbrød med yoghurtremulade

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Biffsmørbrød med remulade er en velkjent klassiker som ikke går av moten. Vi har laget en remulade med gresk yoghurt, som gjør den lettere og friskere i smaken. Sammen med skiver av stekt ytrefilet av beste, norske kvalitet og godt brød blir dette en herlig lunsj- eller kveldsrett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 4 skiver grovt landbrød
  • 2 ss margarin til steking
  • 8 blader hjertesalat
  • 2 stk. gulrot
  • 600 g ytrefilet av storfe i biffer
  • 1 ts olje til steking

Yoghurtremulade:

  • 1 ss finhakket sylteagurk
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 1 ss finhakket kapers
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket bladpersille
  • 3 ss gresk yoghurt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

362kcal

Energi

12,3g

Fett

39,3g

Protein

21,1g

Karbohydrater

4,5 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland sammen sylteagurk, løk, kapers, ansjos, bladpersille og yoghurt i en liten skål. Smak til med sitron, salt og pepper. Sett yoghurtremuladen kjølig til den skal brukes.
  2. Ha margarin i en varm stekepanne, og stek skiver av grovt landbrød på begge sider til de er gylne og sprø.
  3. Vask salat. Skrell gulrot, og skjær lange strimler av gulrøttene med en skreller eller ostehøvel.
Biff med spinatfylt paprika 3.jpg
  1. Krydre biffkjøttet med salt og pepper. Stek biffene på sterk varme i en stekepanne med margarin til det begynner å piple kjøttsaft på oversiden, 2-3 minutter. Snu biffene og stek dem videre til rosa kjøttsaft pipler frem, ca. 2 minutter. Da er biffene medium stekt.
  2. Legg salatblader på brødskivene, ha på yoghurtremulade og gulrotstrimler. Legg biffene på smørbrødene og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant