Biff med spinatfylt paprika

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

I Danmark sier et ordtak at man “jokker i spinaten” hvis man begår en dumhet. Du jokker ikke i spinaten hvis du lager denne biffretten. Snarere tvert imot, den smaker utrolig godt og lages i løpet av særdeles kort tid.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ytrefilet av storfe
  • 100 g langkornet middagsris med villris

Fylt paprika

  • 0,5 stk. løk , finhakket
  • 1 båt hvitløk , finhakket
  • 0,5 ss nøytral olje , til steking
  • 100 g frisk spinat
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk. snackpaprika (spiss paprika)

Dressing

  • 4 ss kesam mager, 1 %
  • 1 ss grovmalt pepper

Slik gjør du

bar

Du trenger: Ytrefilet av storfe, spinat, paprika, løk, hvitløk, kesam (mager), middagsris med villris, salt og pepper. 

bar
bar

bar

Server den saftige biffen med ovnstekt paprika, ris og en smakfull dressing.