Biff med spinatfylt paprika
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
I Danmark sier et ordtak at man “jokker i spinaten” hvis man begår en dumhet. Du jokker ikke i spinaten hvis du lager denne biffretten. Snarere tvert imot, den smaker utrolig godt og lages i løpet av særdeles kort tid.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g ytrefilet av storfe -
100 g langkornet middagsris med villris
Fylt paprika
-
0,5 stk. løk , finhakket -
1 båt hvitløk , finhakket -
0,5 ss nøytral olje , til steking -
100 g frisk spinat -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 stk. snackpaprika (spiss paprika)
Dressing
-
4 ss kesam mager, 1 % -
1 ss grovmalt pepper
Slik gjør du
Server den saftige biffen med ovnstekt paprika, ris og en smakfull dressing.