Biff med melon- og edamamesalat
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En mør og saftig biff av storfe er vanskelig å motstå! Spesielt når indrefileten får selskap av en frisk og deilig melonsalat med edamamebønner og friske spirer.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g indrefilet av storfe -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
2 ss smør eller margarin til steking
Melon- og edamamesalat:
-
300 g edamamebønner (soyabønner) -
300 g cantaloupe melon -
0,5 stk. rødløk -
1 pk ruccula (á 65 g) -
2 dl alfalfaspirer eller andre spirer -
saft av
0,25 stk. lime -
1 ss nøytral olje -
100 g fetaost (3 % fett)
Slik gjør du
Server den saftige biffen til salaten. Smuldre over litt fetaost rett før servering og pynt gjerne med litt spirer på toppen.