Biff med melon- og edamamesalat

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En mør og saftig biff av storfe er vanskelig å motstå! Spesielt når indrefileten får selskap av en frisk og deilig melonsalat med edamamebønner og friske spirer.

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av storfe
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss smør eller margarin til steking

Melon- og edamamesalat:

  • 300 g edamamebønner (soyabønner)
  • 300 g cantaloupe melon
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 pk ruccula (á 65 g)
  • 2 dl alfalfaspirer eller andre spirer
  • saft av 0,25 stk. lime
  • 1 ss nøytral olje
  • 100 g fetaost (3 % fett)

Slik gjør du

bar

Server den saftige biffen til salaten. Smuldre over litt fetaost rett før servering og pynt gjerne med litt spirer på toppen.