Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Polser-i-fint-selskap-4067-12

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g pølse , gjerne krydderpølser, i skiver
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose blomkålsuppe
  • 200 g frossen brokkoli
Del

Pølser i fint selskap

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Dette er en mellomting mellom suppe og gryte der den milde blomkålsmaken passer perfekt sammen med pølser og stekt bacon. Kjapt enkelt og utrolig lettlaget. Inviter naboen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g pølse , gjerne krydderpølser, i skiver
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose blomkålsuppe
  • 200 g frossen brokkoli

Slik gjør du

  1. Skjær bacon i strimler. Stek det sammen med pølse på middels varme sammen med margarin.
  2. Lag suppe etter anvisning på posen. Ha i brokkoli. La det koke opp. 
  3. Ha i stekt bacon og pølse. 

Serveres med godt brød.

Vi har også oppskrift på en kjempegod blomkålsuppe som du kan lage fra bunnen av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 27.01.2023 00:17:18