Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g pølse , gjerne krydderpølser, i skiver
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose blomkålsuppe
  • 200 g frossen brokkoli
Del

Pølser i fint selskap

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Dette er en mellomting mellom suppe og gryte der den milde blomkålsmaken passer perfekt sammen med pølser og stekt bacon. Kjapt enkelt og utrolig lettlaget. Inviter naboen!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Superenkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 200 g pølse , gjerne krydderpølser, i skiver
  • 1 pk bacon i skiver
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 pose blomkålsuppe
  • 200 g frossen brokkoli

Slik gjør du

  1. Skjær bacon i strimler. Stek det sammen med pølse på middels varme sammen med margarin.
  2. Lag suppe etter anvisning på posen. Ha i brokkoli. La det koke opp. 
  3. Ha i stekt bacon og pølse. 

Serveres med godt brød.

Vi har også oppskrift på en kjempegod blomkålsuppe som du kan lage fra bunnen av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant