Medisterkaker med pære- og radicchiosalat

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Søte pærer og bitter salat er kanskje uvante smaker sammen med medisterkaker, men kombinasjonen er overraskende god. Salaten lager du kjapt mens medisterkakene godgjør seg i stekeovnen. 

Ingredienser

porsjoner
  • 12 stk. ferdig stekt medisterkake

Pære- og radicchiosalat:

  • 2 stk. pære
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • 1 stk. radicchio rosso
  • 1 stk. friséesalat
  • 0,5 dl valnøttkjerner
  • 2 ss flytende honning

Slik gjør du

Server varme medisterkaker med den friske salaten.

Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g pr. kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 °C i ca. 10 minutter.