Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med tomat, vårløk og lime er frisk på smak og utrolig rask å lage.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 2 stk. lime i båter
  • 2 ss flytende margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 stk. vårløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 4 ss soyasaus
  • 1 pk fullkornsnudler

Slik gjør du

  1. Stek kyllingfilet og limebåter i to minutter på hver side på middels varme. Ha på salt og pepper. Senk varmen og etterstek under lokk i 4 minutter.
  2. Finsnitt vårløk og dryss det over pannen sammen med cherrytomater. La det steke med de siste par minuttene.
  3. Hell over soyasaus og rist pannen, slik at smakene blander seg.
  4. Kok fullkornsnudler etter anvisning på pakken.

Server kyllingfiletene med fullkornsnudler.