Eggerøre

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Eggerøre kan du enten nyte til helgefrokosten, sammen med spekemat eller servert som tilbehør på et lekkert koldtbord. Høy varme og rask steking er nøkkelen til saftig eggerøre - liker du den mer kremet, lag eggerøre i kjele.

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg
  • 6 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss smør til steking
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

Skal du lage eggerøre som tilbehør til koldtbord? Beregn 1 egg per porsjon.

bar
bar
bar
bar

Føler du deg litt ekstra "frekk"? Smelt en ekstra stor bit smør i pannen og la det bruse på middels varme til det er nøttebrunt før du heller i eggemiksen. Da får eggerøra ekstra god smak fra det nøttesmøret;)

bar