Wraps med lammeskav og solbærkremost
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Saftige wraps fylt med sprøstekt lammeskav og en deilig solbærkremost er kosemat som passer både store og små.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g lammeskav eller lammekjøtt i tynne strimler -
2 ss margarin
Solbærkremost:
-
125 g kremost naturell -
3 ss solbærsyltetøy -
1 ss finhakket frisk rosmarin -
1 ts salt -
0,5 ts kvernet pepper
-
1 pose liten ruccula -
4 stk. store hvetetortilla -
1 ss finhakket frisk gressløk
Slik gjør du
- Ta lammeskav ut av fryseren og la det halvtine på kjøkkenbenken
- Bland sammen kremost, syltetøy og rosmarin og smak til med litt salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
- Varm en stekepanne med margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok til å ha i kjøttet. Stek lammeskavet på høy varme til det har fått fin, gyllen farge og begynner å bli sprøtt. Krydre med salt og kvernet pepper.
- Varm tortillas eller lefser i tørr stekepanne i ca 1 minutt.
- Bre solbærkremost på tortillasene og fordel ruccula og skav over. Rull sammen til en tett rull og del i to på skrå. Dryss over finhakket gressløk.