Wraps med lammeskav og solbærkremost

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Saftige wraps fylt med sprøstekt lammeskav og en deilig solbærkremost er kosemat som passer både store og små.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g lammeskav eller lammekjøtt i tynne strimler
  • 2 ss margarin

Solbærkremost:

  • 125 g kremost naturell
  • 3 ss solbærsyltetøy
  • 1 ss finhakket frisk rosmarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 pose liten ruccula
  • 4 stk. store hvetetortilla
  • 1 ss finhakket frisk gressløk

Slik gjør du

  1. Ta lammeskav ut av fryseren og la det halvtine på kjøkkenbenken
  2. Bland sammen kremost, syltetøy og rosmarin og smak til med litt salt og kvernet pepper. Sett kaldt til servering.
  3. Varm en stekepanne med margarin. Når det slutter å bruse er det varmt nok til å ha i kjøttet. Stek lammeskavet på høy varme til det har fått fin, gyllen farge og begynner å bli sprøtt. Krydre med salt og kvernet pepper.
  4. Varm tortillas eller lefser i tørr stekepanne i ca 1 minutt.
  5. Bre solbærkremost på tortillasene og fordel ruccula og skav over. Rull sammen til en tett rull og del i to på skrå. Dryss over finhakket gressløk.