Tørket reinsdyrkjøtt med tyttebærrømme

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tørket reinsdyrkjøtt smaker nydelig sammen med denne «dippen» av rømme og tyttebær. Perfekt å pakke med i sekken som en liten tursnacks, eller å sette frem på tapasbordet. Når det er sesong for ramsløk kan du ersatte tyttebær med finkuttet ramsløk for variasjon.

Ingredienser

porsjoner
  • 200 g tørket reinsdyrkjøtt
  • 1 boks seterrømme
  • 4 ss tyttebærsyltetøy
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Skjær tynne skiver av reinsdyrkjøttet.
  2. Visp rømmen til den blir tykk, vend inn tyttebærsyltetøy og smak til med salt og pepper. Hvis du skal ha med retten på tur kan du fylle tyttebærrømmen i en tett beholder med lokk. 
Det er spennende å tørke reinsdyrkjøtt selv. Se hvordan du lager tørket reinsdyrkjøtt.