Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Soyaglaze

Soyaglaze

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl soyasaus
  • 100 g sukker
  • 1 stk. sitrongress (kan sløyfes)
  • 1 bit tommelstor skrelt frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 3 ss hakket frisk dill
  • saft og skall av 1 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bruk soyasaus som basis i denne tykke, mørke, lekre glazen med masse smak. Bruk den til grillet fisk og kjøtt, og som spennende smaksforsterker til sashimi.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 dl soyasaus
  • 100 g sukker
  • 1 stk. sitrongress (kan sløyfes)
  • 1 bit tommelstor skrelt frisk ingefær
  • 2 båter hvitløk
  • 3 ss hakket frisk dill
  • saft og skall av 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Oppbevar glazen i tett glass. Den har lang holdbarhet i kjøleskap.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB14 25.03.2025 16:18:30