Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salat med fenalår og blåmuggost

Salat med fenalår og blåmuggost

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk. sukkererter
  • 12 stk. frisk grønn asparges , mini
  • 12 stk. physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk.
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 15656 kcal
Fett 1417 g
Protein 714 g
Karbohydrater 9 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker. Spekemat gjør seg utmerket i salater med sin litt salte, fyldige smak og kompletterer den karateristiske smaken hos blåmuggost.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk. sukkererter
  • 12 stk. frisk grønn asparges , mini
  • 12 stk. physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk.
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 15656 kcal
Fett 1417 g
Protein 714 g
Karbohydrater 9 g

Slik gjør du

  1. Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltetvann og avkjøl.
  2. Del physalis i to og bland med sukkererter, asparges, salat og valnøtter i en bolle.
  3. Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

Server med godt brød til.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11780, server:MP-PRD-WEB13 12.10.2024 12:36:05