Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk. sukkererter
  • 12 stk. grønn frisk asparges , mini
  • 12 stk. physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk.
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik
Del

Salat med fenalår og blåmuggost

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker. Spekemat gjør seg utmerket i salater med sin litt salte, fyldige smak og kompletterer den karateristiske smaken hos blåmuggost.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk. sukkererter
  • 12 stk. grønn frisk asparges , mini
  • 12 stk. physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk.
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik

Slik gjør du

  1. Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltetvann og avkjøl.
  2. Del physalis i to og bland med sukkererter, asparges, salat og valnøtter i en bolle.
  3. Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

Server med godt brød til.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant