Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Salat med fenalår og blåmuggost

Salat med fenalår og blåmuggost

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk. sukkererter
  • 12 stk. frisk grønn asparges , mini
  • 12 stk. physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk.
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en salat for livsnytere som vil kombinere fyldige smaker. Spekemat gjør seg utmerket i salater med sin litt salte, fyldige smak og kompletterer den karateristiske smaken hos blåmuggost.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

2  porsjoner
  • 200 g fenalår
  • 12 stk. sukkererter
  • 12 stk. frisk grønn asparges , mini
  • 12 stk. physalis
  • 1 pk ferdigkuttet salatblanding
  • 8 stk.
  • ca. 80 g blåmuggost
  • 3 ss rødvinseddik

Slik gjør du

  1. Del sukkererter og asparges i to. Gi dem et oppkok i lettsaltetvann og avkjøl.
  2. Del physalis i to og bland med sukkererter, asparges, salat og valnøtter i en bolle.
  3. Smuldre opp blåmuggosten i litt rødvinseddik og bland inn i salaten.

Server med godt brød til.

 

 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 21.05.2024 03:50:07