Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Reinsdyrbiff med varm rosenkål- og olivensalat

Reinsdyrbiff med varm rosenkål- og olivensalat

Ingredienser

4  porsjoner

Rosenkål- og olivensalat:

  • 12 stk. småpoteter
  • 250 g rosenkål , renset
  • 50 g kalamataoliven uten sten, delt i to
  • 20 g kapers
  • 20 g tørkede tranebær
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss balsamico- eller sherryeddik
  • 2 ss finhakkede friske urter som timian, bladpersille o.l.
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 493 kcal
Fett 23 g
Protein 48 g
Karbohydrater 21 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Flatbiff av reinsdyr er en stykningsdel fra lårsteken. Kjøttet er fantastisk mørt og egner seg godt til steking av biff. Her serverer vi biffen med en lun salat av rosenkål, oliven, kapers og tørkede tranebær. Søtt, salt og syrlig på en gang!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner

Rosenkål- og olivensalat:

  • 12 stk. småpoteter
  • 250 g rosenkål , renset
  • 50 g kalamataoliven uten sten, delt i to
  • 20 g kapers
  • 20 g tørkede tranebær
  • 1 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss balsamico- eller sherryeddik
  • 2 ss finhakkede friske urter som timian, bladpersille o.l.
  • 1 ss smør
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 493 kcal
Fett 23 g
Protein 48 g
Karbohydrater 21 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Reinsdyrbiff med kremet soppstuing 3d
Reinsdyrbiff med kremet soppstuing 3f

Server saftig reinsdyrbiff med varm rosenkål- og olivensalat, og urtekrydrede poteter. 

Reinsdyrbiff med varm rosenkål- og olivensalat

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Alt blir bedre med

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 15.12.2024 06:39:05