Quesadilla med kalkun og brie
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Superenkel
Quesadilla er perfekt å lage når du skal bruke rester av kalkun eller har noen lefser til overs. Du kan variere med andre typer ost eller pålegg også om du har. Bruk fantasien!
Ingredienser
porsjoner
-
100 g rester av stekt rester av kalkun -
4 stk. hvetetortilla -
100 g revet hvitost -
6 skiver brie -
2 ss tranebær- eller tyttebærsyltetøy -
1 ss grovhakkede pecannøtter , eventuelt mandler eller hasselnøtter
Slik gjør du
- Skjær rester av kalkun i mindre biter.
- Legg en tortillalefse i stekepannen, bruk middels varme så du rekker å legge på fyllet uten at lefsen svir seg.
- Legg på revet ost, skiver av brie og kalkunrester. Fordel litt syltetøy på lefsen og dryss på nøtter. Vil du ha litt ekstra spice på quesadillaen din, ha også på litt finhakket chili.
- Legg på en tortillalefse til og klem sammen. Bruk en stekespade og snu forsiktig lefsene slik at quesadillaen blir stekt på begge sider.
- Gjenta med så mange lefser du ønsker å lage.
- For å holde alle lefsene varme, og klar til servering samtidig kan du legge dem på et stekebrett med bakepapir i ovnen.
- Del opp i biter før servering og nyt dem som de er eller med en enkel salat ved siden av.