Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pizza med fårikål

Pizza med fårikål

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. fersk pizzadeig (ca.250 g) , eventuelt halvstekt pizzabunn
  • ca. 0,5 dl mel eller semulegryn til utbaking
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 100 g revet ost , gjerne vellagret
  • 150 g kokt fårikålkjøtt (rester)
  • 1 båt rester av kokt hodekål (kan sløyfes)
  • 3 stk. kantarell
  • 0,25 stk. rødløk i ringer
  • 1 stk. eple
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ss frisk gressløk

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tradisjonsretten fårikål møter folkefavoritten pizza! Lag en digg fårikålpizza av fårikålrestene - toppet med en hvit pizzasaus, vellagret ost, kantareller, rødløk og norske epler! Nam!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. fersk pizzadeig (ca.250 g) , eventuelt halvstekt pizzabunn
  • ca. 0,5 dl mel eller semulegryn til utbaking
  • 3 ss hvit pizzasaus
  • 100 g revet ost , gjerne vellagret
  • 150 g kokt fårikålkjøtt (rester)
  • 1 båt rester av kokt hodekål (kan sløyfes)
  • 3 stk. kantarell
  • 0,25 stk. rødløk i ringer
  • 1 stk. eple
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ss frisk gressløk

Slik gjør du

Før du starter; forvarm ovnen din til 230-300 °C , og bruk gjerne en pizzastein eller et pizzastål om du har.

trinn du kan merke av

Pizza med fårikål

Vil du prøve flere retter med rester av fårikål kan vi anbefale denne smaksrike Indiske gyten med fårikål, eller en frekk fårikålsandwich

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB13 05.12.2025 05:37:27