Hopp til hovedinnhold
matprat logo

Pinsa med kebab og kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g lammestek , flatbiff av lam eller lammebiff
  • 2 ss kebabkrydder
  • 4 båter revet hvitløk
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,25 stk. potet eller bakepotet, til å lage kebabspyd

Frisk kålsalat:

  • 0,25 stk. rød spisskål (rød eller grønn spisskål eller hodekål)
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss nøytral olje

Rømmedressing:

  • 3 dl lettrømme
  • 3 båter revet hvitløk
  • 1 ss kebabkrydder

Bunn og topping:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1344 kcal
Fett 70 g
Protein 61 g
Karbohydrater 111 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Høsten er her, og det betyr krydret lam, varme smaker og masse kos. Denne pinsaen kombinerer det beste fra kebabpizza og den sprø, luftige bunnen fra den italienske nykommeren pinsa. Toppet med saftig kebabkjøtt, frisk kålsalat og vår enkle kebabdressing. Nam!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 400 g lammestek , flatbiff av lam eller lammebiff
  • 2 ss kebabkrydder
  • 4 båter revet hvitløk
  • 3 ss nøytral olje
  • 0,25 stk. potet eller bakepotet, til å lage kebabspyd

Frisk kålsalat:

  • 0,25 stk. rød spisskål (rød eller grønn spisskål eller hodekål)
  • 2 ss eddik, 7 %
  • 1 ts sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss nøytral olje

Rømmedressing:

  • 3 dl lettrømme
  • 3 båter revet hvitløk
  • 1 ss kebabkrydder

Bunn og topping:

Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 1344 kcal
Fett 70 g
Protein 61 g
Karbohydrater 111 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Pinsa med kebab og kålsalat

Trenger du å komme litt raskere i mål i dag? Bruk lammeskav og stek det raskt i panna i stedet for å bruke ovnen. Du kan også bruke rester av lammestek. Skjær kjøttet i tynne skiver, krydre med kebabkrydder og legg det rett på pinsaen før den stekes.

Pinsa med kebab og kålsalat
Pinsa med kebab og kålsalat
Pinsa med kebab og kålsalat
Pinsa med kebab og kålsalat

Topp pizzaen med dressing og kålsalat. Resten av salaten kan du også serveres ved siden av.

Pinsa med kebab og kålsalat

Pinsa med kebab og kålsalat

Lurer du på hva annet godt du kan lage av sesongens deilige råvarer? Sjekk ut vår sesong-side! Der finner du alltid våre håndplukkede favoritter med smaken av sesongen vi er i, sånn at det skal være litt lettere for deg å nyte de norske råvarene når de er på sitt beste, året rundt<3.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.17300, server:MP-PRD-WEB12 05.12.2025 06:56:10