Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Meatloaf

Meatloaf

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2,5 dl brødrasp
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 3 ts knuste fennikelfrø
  • 2 ts tørket rosmarin
  • 1 ss dijonsennep
  • 14 skiver bacon

Erter:

  • 400 g frosne erter
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss smør
  • 2 kvister bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 588 kcal
Fett 34 g
Protein 42 g
Karbohydrater 25 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Meatloaf, kjøttbrød eller forloren hare - kjært barn har mange navn, og det finnes også et utall ulike måter å lage denne retten på. Vi har laget vår meatloaf av en blanding av svine- og storfekjøttdeig, krydret den med fennikel og rosmarin og pakket den inn i bacon. Servert med poteter, saus og grønnsaker er dette skikkelig mettende kosemat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. løk
  • 3 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 ts salt
  • 1 ts kvernet pepper
  • 2,5 dl brødrasp
  • 1 dl melk
  • 1 stk. egg
  • 3 ts knuste fennikelfrø
  • 2 ts tørket rosmarin
  • 1 ss dijonsennep
  • 14 skiver bacon

Erter:

  • 400 g frosne erter
  • 2 stk. vårløk
  • 1 ss smør
  • 2 kvister bladpersille
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 588 kcal
Fett 34 g
Protein 42 g
Karbohydrater 25 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med poteter, grønne erter og brun saus.

Meatloaf

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14225, server:MP-PRD-WEB13 21.05.2025 13:29:33