Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinerte sommerkoteletter

Marinerte sommerkoteletter

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 3 ss dijonsennep
  • 1,5 ss lønnesirup
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • saften av 1 stk. sitron

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Sommerkoteletter smaker kjempegodt når de blir grillet helt naturell, men prøv å marinere dem over natten i en marinade bestående av dijonsennep, maplesirup, olje og sitron. Smaker nemlig kjempegodt! 

Sommerkoteletter smaker kjempegodt når de blir grillet helt naturell, men prøv å marinere dem over natten i en marinade bestående av dijonsennep, lønnesirup, olje og sitron. Smaker nemlig kjempegodt! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 3 ss dijonsennep
  • 1,5 ss lønnesirup
  • 1,5 dl solsikkeolje
  • 0,5 ts pepper
  • 0,5 ts salt
  • saften av 1 stk. sitron

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Marineringstiden kan du selv bestemme, men en tommelfingerregel er mellom 1 time og ett døgn. Mer tid avgir mer smak.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Server marinerte sommerkoteletter med litt god sennep og en frisk salat.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14470, server:MP-PRD-WEB11 17.06.2025 02:44:33