Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vil du ha en ny grillopplevelse bør du prøve å fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker filetene inn spekeskinke og legger dem på grillen. En fargerik salsa med jordbær og mango er spenstig tilbehør.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kyllingfilet
  • 4 skiver brie
  • 4 ss frisk timian og andre urter som oregano, basilikum og persille
  • 8 skiver spekeskinke eller bacon

Jordbær- og mangosalsa:

  • 250 g jordbær
  • 1 stk. mango
  • 6 stk. tørket aprikos (må bløtlegges)
  • 2 stk. sjalottløk
  • 1 stk. hakket rød chili
  • 2 ss hakket frisk mynte
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • saften av 2 stk. lime
  • 3 ss sukker

Slik gjør du

Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time før du starter.