Kyllingfilet med jordbær- og mangosalsa
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Vil du ha en ny grillopplevelse bør du prøve å fylle kyllingfilet med friske urter og brie og før du pakker filetene inn spekeskinke og legger dem på grillen. En fargerik salsa med jordbær og mango er spenstig tilbehør.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. kyllingfilet -
4 skiver brie -
4 ss frisk timian og andre urter som oregano, basilikum og persille -
8 skiver spekeskinke eller bacon
Jordbær- og mangosalsa:
-
250 g jordbær -
1 stk. mango -
6 stk. tørket aprikos (må bløtlegges) -
2 stk. sjalottløk -
1 stk. hakket rød chili -
2 ss hakket frisk mynte -
2 ss hakket frisk koriander -
saften av
2 stk. lime -
3 ss sukker
Slik gjør du
Bløtlegg aprikosene i lunkent vann i en time før du starter.