Kyllingfilet fylt med krydder og ost

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Vi har fylt kyllinfileten med en god skive brie og hakket dill før den ble surret med bacon og stekt. Fargerike grønnsaker og salat er godt tilbehør.

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • 4 skive brie
  • 2 ss hakket frisk timian
  • 8 skiver bacon
  • 2 ss smør

  • 1 stk rødløk i ringer
  • ½ stk fennikel
  • 1 stk hjertesalat
  • 4 skive syltede rødbeter i staver

Urterømme:

  • 2 dl lettrømme
  • saften av ½ stk sitron
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ss hakket frisk dill
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
Vis næringsinnhold
Energi
344kcal
Fett
15.1g
Protein
40.9g
Karbohydrater
9.3g
Jern
1.5mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær et dypt snitt i hver kyllingfilet slik at krydre med litt pepper. Surr et par skiver bacon rundt hver filet. Fest med en tannpirker.
  2. Varm en stekepanne med litt smør og brun filetene på hver side. Legg dem over i en ildfast form og stek videre i ovnen ved 180 °C i 10-15 minutter.
  3. Varm stekepannen på nytt og tilsett resten av smøret. Fres rødløk og fennikel til de er knapt møre. Smak til med salt og pepper.
  4. Bland sammen ingrediensene til urterømmen og la den stå noen minutter før servering.
  5. Server med strimlet hjertesalat og rødbeter.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.