Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydderstekt ytrefilet av svin med spinat- og nøttesalat

Krydderstekt ytrefilet av svin med spinat- og nøttesalat

Ingredienser

porsjoner

Krydderblanding:

  • 2 ts spisskummenfrø
  • 2 ts fennikelfrø
  • 1 ts rosépepper
  • 2 ts anisfrø
  • 1 ts salt

Geitostkrem:

  • 1 boks snøfrisk naturell (à 125 g)
  • 0,5 boks crème fraîche lett, 18 %
  • 4 ss frisk estragon eller andre friske urter

Spinat- og nøttesalat:

  • 1 stk. rødløk i ringer
  • saft av 1 stk. sitron
  • 1 dl grovhakkede valnøttkjerner
  • 12 stk. frisk grønn asparges
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 400 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 609 kcal
Fett 34 g
Protein 61 g
Karbohydrater 11 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En godt krydret svinefilet med varm spinat- og aspargessalat, toppet med sprø løk og valnøtter - det er godt det!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Krydderblanding:

  • 2 ts spisskummenfrø
  • 2 ts fennikelfrø
  • 1 ts rosépepper
  • 2 ts anisfrø
  • 1 ts salt

Geitostkrem:

  • 1 boks snøfrisk naturell (à 125 g)
  • 0,5 boks crème fraîche lett, 18 %
  • 4 ss frisk estragon eller andre friske urter

Spinat- og nøttesalat:

  • 1 stk. rødløk i ringer
  • saft av 1 stk. sitron
  • 1 dl grovhakkede valnøttkjerner
  • 12 stk. frisk grønn asparges
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 400 g frisk spinat
  • 1 ss nøytral olje til steking
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 609 kcal
Fett 34 g
Protein 61 g
Karbohydrater 11 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skjær krydret svinefilet i skiver og server med varm spinatsalat og geitostkrem .

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13651, server:MP-PRD-WEB11 25.03.2025 12:47:23