Kalkunbiff med byggryn
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Kjøp ferdige kalkunbiffer eller skjær dine egne fra en kalkunfilet. I denne oppskiften er det bereget 150 gram per biff. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er spennende tilbehør.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. kalkunbiff -
ca.
1 ss margarin til steking
Byggryn med persille:
-
ca.
100 g byggryn (bløtlegges gjerne dagen før) -
4 ss hakket bladpersille -
ca.
1 ss olivenolje
Saus:
-
0,5 stk. finhakket rødløk -
2 ss finhakket frisk ingefær -
1 båt finhakket hvitløk -
1 ss sukker -
4 ss soyasaus -
saften av
0,5 stk. sitron -
kjerner fra
0,5 stk. granateple
Slik gjør du
Server kalkunbiff med blandet salat.