Kalkunbiff med byggryn

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kjøp ferdige kalkunbiffer eller skjær dine egne fra en kalkunfilet. I denne oppskiften er det bereget 150 gram per biff. Byggryn med urter og saus med ingefær, hvitløk, soyasaus og granateplekjerner er spennende tilbehør.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. kalkunbiff
  • ca. 1 ss margarin til steking

Byggryn med persille:

  • ca. 100 g byggryn (bløtlegges gjerne dagen før)
  • 4 ss hakket bladpersille
  • ca. 1 ss olivenolje

Saus:

  • 0,5 stk. finhakket rødløk
  • 2 ss finhakket frisk ingefær
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss sukker
  • 4 ss soyasaus
  • saften av 0,5 stk. sitron
  • kjerner fra 0,5 stk. granateple

Slik gjør du

Server kalkunbiff med blandet salat.