Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalkun og ris på smakfull vis

Kalkun og ris - på smakfullt vis

Ingredienser

4  porsjoner
  • ca. 750 g kalkunfilet , delt i biffer
  • 1 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 3 stk. rød cherrytomat i biter

Marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 ss soyasaus

Grønnsaksmiks:

  • 50 g pinjekjerner
  • 200 g rød cherrytomat
  • 100 g frisk sjampinjong i skiver
  • 100 g frisk spinat
  • 3 ss hakket frisk basilikum , estragon eller oregano
  • 2 båter revet hvitløk

Oppskriftsintroduksjon

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Vil du ha et forslag til søndagsmiddag? Prøv å skjære kalkunfilet i biffer og stek dem i en form sammen med en god grønnsaksmiks. Server med ris.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • ca. 750 g kalkunfilet , delt i biffer
  • 1 dl hønsebuljong (utblandet)
  • 3 stk. rød cherrytomat i biter

Marinade:

  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 ss soyasaus

Grønnsaksmiks:

  • 50 g pinjekjerner
  • 200 g rød cherrytomat
  • 100 g frisk sjampinjong i skiver
  • 100 g frisk spinat
  • 3 ss hakket frisk basilikum , estragon eller oregano
  • 2 båter revet hvitløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server for eksempel med ris og guacamole.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14470, server:MP-PRD-WEB13 15.06.2025 14:38:00