Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. nakkekoteletter av svin
  • ca. 5 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • ca. 2 dl panko brødkrum
  • 0,5 l frityrolje

Grønnkålsalat:

  • 300 g grønnkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl kremfløte
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts flytende honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g hakkede mandler
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Grønnkål er en fantastisk grønnsak som kan brukes året rundt. Bruk den i en deilig råkostsalat sammen med tynne skiver av fennikel og en kremet dressing. Perfekt følge til crispy nakkekoteletter!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. nakkekoteletter av svin
  • ca. 5 ss hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 stk. egg
  • ca. 2 dl panko brødkrum
  • 0,5 l frityrolje

Grønnkålsalat:

  • 300 g grønnkål
  • 0,5 stk. fennikel
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 2 dl kremfløte
  • 4 ss eddik, 7 %
  • 1 ts flytende honning
  • 0,5 ts salt
  • 50 g hakkede mandler

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server nakkekotelettene med grønnkålsalaten.Grønnkålsalat med crispy nakkekoteletter

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Sprøtt og godt – slik nailer du panering og fritering

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 16.04.2024 09:38:37