Glutenfrie muffins med squash og bær

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Herlige, søte, muffins uten gluten og melk!  Disse er laget med squash og bringebær, som gir deg saftige muffins. Server gjerne met et dryss melis. 

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 140 g sukker
  • 200 g skrelt og revet grønn squash
  • 2 ss honning
  • ca. 200 g glutenfritt, lyst mel eller mandelmel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 klype salt
  • 120 g friske bringebær

Slik gjør du

  1. Pisk egg, honning og sukker til eggedosis.

    Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!

  2. Vend inn squash.
  3. Sikt inn mel, bakepulver og salt.
  4. Vend forsiktig inn bringebær.
  5. Ha muffinsformer i et muffinsbrett.
  6. Fyll muffinsrøren i muffinsformene og stek i ovnen på 180°C i 25 minutter, til muffinsene har hevet seg og er gylne. Avkjøl på rist.

Server gjerne med et melisdryss.