Glutenfrie muffins med squash og bær
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Herlige, søte, muffins uten gluten og melk! Disse er laget med squash og bringebær, som gir deg saftige muffins. Server gjerne met et dryss melis.
Ingredienser
porsjoner
-
3 stk. egg -
140 g sukker -
200 g skrelt og revet grønn squash -
2 ss honning -
ca.
200 g glutenfritt, lyst mel eller mandelmel -
2 ts bakepulver -
1 klype salt -
120 g friske bringebær
Slik gjør du
- Pisk egg, honning og sukker til eggedosis.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
- Vend inn squash.
- Sikt inn mel, bakepulver og salt.
- Vend forsiktig inn bringebær.
- Ha muffinsformer i et muffinsbrett.
- Fyll muffinsrøren i muffinsformene og stek i ovnen på 180°C i 25 minutter, til muffinsene har hevet seg og er gylne. Avkjøl på rist.
Server gjerne med et melisdryss.