Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillede koteletter med tomat og mozzarella

Grillede koteletter med tomat og mozzarella

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 1 stk. mozzarella
  • 16 stk. cherrytomat
  • 3 ss pesto
  • 1 pk ruccula
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 537 kcal
Fett 42 g
Protein 37 g
Karbohydrater 2 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Koteletter er enkelt å hanskes med, og anses av mange som perfekt for grillings. Her har vi gjort en italiensk vri og toppet kotelettene med mozzarella og småtomater vendt i pesto. Super grillmat! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kotelett av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 1 ss nøytral olje til pensling
  • 1 stk. mozzarella
  • 16 stk. cherrytomat
  • 3 ss pesto
  • 1 pk ruccula
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 537 kcal
Fett 42 g
Protein 37 g
Karbohydrater 2 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Mange liker å krydre kotelettene med litt ekstra smakfullt krydder. Erstatt da salt og pepper med krydderblandingen du skal bruke. Krydderblandinger inneholder som oftest både salt og pepper.

Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten under lokk litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".

Server gjerne med en stor god salat og litt ekstra pesto.  

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.13598, server:MP-PRD-WEB11 20.03.2025 22:44:35