Fajitas tray bake

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Alt på ett brett og rett i ovnen - stort enklere blir det ikke. Med nakkekoteletter, ferdig fajitaskrydder og deilige grønnsaker prepper du denne middagsretten på få minutter og lar den passe seg selv i stekeovnen.

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. benfri nakkekotelett
  • 2 ts fajitaskrydder
  • 3 stk. rødløk
  • 2 stk. paprika , gjerne i ulike farger
  • 400 g ananas (frisk eller fra boks)
  • 8 båter hvitløk
  • 1 stk. lime
  • 1 ts chiliflakes
  • 2 ss olivenolje
  • 1 stk. grønn chili
  • 0,5 potte frisk koriander

Slik gjør du

  1. Del kotelettene i to og krydre dem godt med fajitaskrydder.  
  2. Del rødløk i båter og paprika og ananas i grove biter. 
  3. Legg grønnsaker og hvitløkbåter på et stålbrett eller langpanne. Drypp over olivenolje og krydre med salt, pepper og chiliflak. Bland godt. 
  4. Legg kotelettbitene på brettet sammen med lime i båter. 
  5. Sett brettet midt i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 30 minutter, til kotelettene og grønnsakene er ferdig. 
  6. Dryss over hakket grønn chili og koriander.

Server gjerne med tortillaslefser eller godt brød.