Fajitas tray bake
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Alt på ett brett og rett i ovnen - stort enklere blir det ikke. Med nakkekoteletter, ferdig fajitaskrydder og deilige grønnsaker prepper du denne middagsretten på få minutter og lar den passe seg selv i stekeovnen.
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. benfri nakkekotelett -
2 ts fajitaskrydder -
3 stk. rødløk -
2 stk. paprika , gjerne i ulike farger -
400 g ananas (frisk eller fra boks) -
8 båter hvitløk -
1 stk. lime -
1 ts chiliflakes -
2 ss olivenolje -
1 stk. grønn chili -
0,5 potte frisk koriander
Slik gjør du
- Del kotelettene i to og krydre dem godt med fajitaskrydder.
- Del rødløk i båter og paprika og ananas i grove biter.
- Legg grønnsaker og hvitløkbåter på et stålbrett eller langpanne. Drypp over olivenolje og krydre med salt, pepper og chiliflak. Bland godt.
- Legg kotelettbitene på brettet sammen med lime i båter.
- Sett brettet midt i forvarmet ovn på 200 °C i ca. 30 minutter, til kotelettene og grønnsakene er ferdig.
- Dryss over hakket grønn chili og koriander.
Server gjerne med tortillaslefser eller godt brød.