Cajun-sandwich

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Inspirasjon til denne smakfulle sandwichen har vi hentet fra Louisiana i USA. Der blir slike fylte bagetter kalt Po`Boy. Med mye smak, deilig crispy baguette og supersmooth innhold blir dette perfekt håndmat.

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g ytrefilet av svin
  • 2 ss nøytral olje , til steking/pensling
  • 4 stk. baguette
  • 1 stk. hjertesalat
  • 2 stk. tomat , i skiver
  • 1 stk. rødløk , i skiver
  • 8 ss bbq-saus

Cajunkrydder:

  • 1 ts salt
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1,5 ts paprikapulver
  • 1,5 ts pepper
  • 1 ts tørket oregano
  • 0,5 ts kajennepepper

Cajunremulade:

  • 0,5 stk. hakket rødløk
  • 1 ss hakket kapers
  • 1 ss revet sitronskall
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts cajunkrydder (se under)
  • 2,5 dl majones
  • 4 ts cajunkrydder (se under)

Slik gjør du