Cajun-sandwich
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Inspirasjon til denne smakfulle sandwichen har vi hentet fra Louisiana i USA. Der blir slike fylte bagetter kalt Po`Boy. Med mye smak, deilig crispy baguette og supersmooth innhold blir dette perfekt håndmat.
Ingredienser
-
400 g ytrefilet av svin -
2 ss nøytral olje , til steking/pensling -
4 ts cajunkrydder (se under) -
1 stk. hjertesalat -
2 stk. tomat , i skiver -
1 stk. rødløk , i skiver -
8 ss bbq-saus -
4 stk. baguette
Cajunkrydder:
-
1 ts salt -
1 ts hvitløkspulver -
1,5 ts paprikapulver -
1,5 ts pepper -
0,5 ts kajennepepper -
1 ts tørket oregano
Cajunremulade:
-
0,5 stk. hakket rødløk -
1 ss hakket kapers -
1 ss revet sitronskall -
2 ss sitronsaft -
1 ts cajunkrydder (se under) -
2,5 dl majones
Slik gjør du
1. Bland sammen alt til cajunkrydderet og gni svinekjøttet godt inn med krydderet. La det ligge i 30 minutter for å trekke smak.
2. Forvarm stekeovnen til 125 °C. Brun kjøttet raskt på alle kanter i varm stekepanne med litt olje. Legg det over i en ildfast form og stek midt i ovnen i ca. 30 minutter eller til kjernetemperaturen er på 67 °C.
3. Rør sammen ingrediensene til remuladen og sett den kaldt til den skal brukes (den kan godt lages dagen i forveien).
4. Del bagettene på langs. Legg på remulade, salat, tomat, løk og skiver av kjøtt. Topp med BBQ-saus, klem lett sammen og server.