Cajun-sandwich
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Inspirasjon til denne smakfulle sandwichen har vi hentet fra Louisiana i USA. Der blir slike fylte bagetter kalt Po`Boy. Med mye smak, deilig crispy baguette og supersmooth innhold blir dette perfekt håndmat.
Ingredienser
porsjoner
-
400 g ytrefilet av svin -
2 ss nøytral olje , til steking/pensling -
4 stk. baguette -
1 stk. hjertesalat -
2 stk. tomat , i skiver -
1 stk. rødløk , i skiver -
8 ss bbq-saus
Cajunkrydder:
-
1 ts salt -
1 ts hvitløkspulver -
1,5 ts paprikapulver -
1,5 ts pepper -
1 ts tørket oregano -
0,5 ts kajennepepper
Cajunremulade:
-
0,5 stk. hakket rødløk -
1 ss hakket kapers -
1 ss revet sitronskall -
2 ss sitronsaft -
1 ts cajunkrydder (se under) -
2,5 dl majones -
4 ts cajunkrydder (se under)