Ingredienser

  • 500 g flatbiff av storfe i biter
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 400 g hermetiske tomater , hakkede
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 125 g vannkastanje
  • 6 blader isbergsalat
Del

Bouillon Malgache - Biffsuppe med salat og vannkastanjer

(0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Matkulturen på Mauritius er preget av de ulike kulturelle påvirkningene øya har hatt de siste hundre årene. Denne retten skal imidlertid være en gammel, ærverdig rett fra Mauritius, før påvirkningen under kolonitiden.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g flatbiff av storfe i biter
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss olje
  • 1 stk. løk , finhakket
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 ss finhakket frisk ingefær
  • 400 g hermetiske tomater , hakkede
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • 125 g vannkastanje
  • 6 blader isbergsalat

Slik gjør du

  1. Krydre kjøttet. Sett det til side.
  2. Stek løken i en kjele i olje. Ha i hvitløk og ingefær. La det steke til løken er blank.
  3. Tilsett tomatene. Rør godt og la det koke i 20 minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Tilsett buljong. Legg over lokk og la det koke i nye 20 minutter.
  5. Ha i kjøttet og la det koke i 15 minutter. Vask salatbladene og kutt dem i strimler. Del vannkastanjene i tynne skiver. Legg salaten og vannkastanjene i en suppebolle og øs over suppen. La det "hvile" i 5 minutter før servering.

Server med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant