Biffsauté med asparges

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sauté blir gjerne kalt luksusutgaven av en gryterett, og skal ikke koke lenge som andre gryter ofte gjør. Med strimler av ytrefilet som bare trenger en kort visitt i pannen, har du denne luksusgryten på bordet på få minutter. 

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte

Slik gjør du

  1. Skjær ytrefilet i strimler og sopp i båter. 
  2. Varm en stekepanne eller sauteringspanne med smør eller margarin og stek soppen til den begynner å få fin farge. Tilsett biffstrimlene og stek videre til de er brune på alle sider. krydre med litt salt og pepper. 
  3. Del asparges i to og stek dem med kjøttet i ca. 2 minutter.
  4. Tilsett sambal oelek, tomatpuré og matfløte. Bland det hele og kok opp. Juster smakene.
  5. Server biffsautéen med ris eller villrisbalnding.