Biffsauté med asparges
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Sauté blir gjerne kalt luksusutgaven av en gryterett, og skal ikke koke lenge som andre gryter ofte gjør. Med strimler av ytrefilet som bare trenger en kort visitt i pannen, har du denne luksusgryten på bordet på få minutter.
Ingredienser
porsjoner
-
600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm -
200 g frisk sjampinjong -
2 ss smør eller margarin -
250 g aspargestopper -
1 ts chilipaste (sambal oelek) -
1 ss tomatpuré -
3 dl matfløte
Slik gjør du
- Skjær ytrefilet i strimler og sopp i båter.
- Varm en stekepanne eller sauteringspanne med smør eller margarin og stek soppen til den begynner å få fin farge. Tilsett biffstrimlene og stek videre til de er brune på alle sider. krydre med litt salt og pepper.
- Del asparges i to og stek dem med kjøttet i ca. 2 minutter.
- Tilsett sambal oelek, tomatpuré og matfløte. Bland det hele og kok opp. Juster smakene.
- Server biffsautéen med ris eller villrisbalnding.