Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffsauté

Biffsauté med asparges

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sauté blir gjerne kalt luksusutgaven av en gryterett, og skal ikke koke lenge som andre gryter ofte gjør. Med strimler av ytrefilet som bare trenger en kort visitt i pannen, har du denne luksusgryten på bordet på få minutter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte

Slik gjør du

  1. Skjær ytrefilet i strimler og sopp i båter. 
  2. Varm en stekepanne eller sauteringspanne med smør eller margarin og stek soppen til den begynner å få fin farge. Tilsett biffstrimlene og stek videre til de er brune på alle sider. krydre med litt salt og pepper. 
  3. Del asparges i to og stek dem med kjøttet i ca. 2 minutter.
  4. Tilsett sambal oelek, tomatpuré og matfløte. Bland det hele og kok opp. Juster smakene.
  5. Server biffsautéen med ris eller villrisbalnding. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 20.04.2024 05:33:33