Ingredienser

  • 600 g biff i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte
Del

Biffsauté med asparges

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en kraftig, smakfull og mettende rett. Sauté er grytenes luksusvariant.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g biff i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss margarin til steking
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte

Slik gjør du

1. Skjær soppen i båter og stek den i margarin på middels varme. Når soppen har fått en gyllen farge, tilsett biffstrimlene. Krydre med salt og pepper.

2. Når biffstrimlene er brune på alle sider, tilsett asparges delt i to. La det steke i 1-2 minutter.  

3. Ha i sambal oelek og tomatpuré. Bland sammen og tilsett matfløte. La sautéen koke i 2 minutter til den begynner å tykne.

Server med ris, gjerne villris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant