Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffsauté

Biffsauté med asparges

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 401 kcal
Fett 24 g
Protein 39 g
Karbohydrater 5 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sauté blir gjerne kalt luksusutgaven av en gryterett, og skal ikke koke lenge som andre gryter ofte gjør. Med strimler av ytrefilet som bare trenger en kort visitt i pannen, har du denne luksusgryten på bordet på få minutter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipaste (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 401 kcal
Fett 24 g
Protein 39 g
Karbohydrater 5 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server biffsautéen med ris eller villrisblanding.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB13 02.11.2024 00:56:38