Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffsauté

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte
Del

Biffsauté med asparges

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sauté blir gjerne kalt luksusutgaven av en gryterett, og skal ikke koke lenge som andre gryter ofte gjør. Med strimler av ytrefilet som bare trenger en kort visitt i pannen, har du denne luksusgryten på bordet på få minutter. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe i terninger, 2 x 2 cm
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss smør eller margarin
  • 250 g aspargestopper
  • 1 ts chilipasta (sambal oelek)
  • 1 ss tomatpuré
  • 3 dl matfløte

Slik gjør du

  1. Skjær ytrefilet i strimler og sopp i båter. 
  2. Varm en stekepanne eller sauteringspanne med smør eller margarin og stek soppen til den begynner å få fin farge. Tilsett biffstrimlene og stek videre til de er brune på alle sider. krydre med litt salt og pepper. 
  3. Del asparges i to og stek dem med kjøttet i ca. 2 minutter.
  4. Tilsett sambal oelek, tomatpuré og matfløte. Bland det hele og kok opp. Juster smakene.
  5. Server biffsautéen med ris eller villrisbalnding. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 20.03.2023 11:36:51