Biffgryte med brokkoli og pastinakk
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Biffgryter er god kosemat. Laurbærblad, rosmarin og balsamico gir retten en fin karakter, og du får en deilig middagsgryte.
Ingredienser
porsjoner
-
500 g mørbrad av storfe -
4 dl kjøttbuljong (utblandet) -
2 stk. laurbærblad -
1 ss finhakket frisk rosmarin -
2 ss balsamicoeddik -
2 stk. potet -
1 stk. pastinakk -
4 stk. sjalottløk -
250 g brokkoli -
1 ts maisenna -
1 ts salt -
1 ts pepper
-
200 g basmatiris
Slik gjør du
- Skjær kjøttet biter på ca. 2 x 2 cm.
- Kok opp buljong, laurbærbland, rosmarin og balsamico i en gryte. Ha i kjøttet og la det koke under lokk i 20 minutter.
- Skrell poteter og pastinakk og skjær dem i biter på 2 x 2 cm. Ha dem over i gryten og la det koke i 10 minutter til. Kok ris etter anvisning på pakken.
- Skjær sjalottløk og brokkoli i biter. Legg dem i gryten og la det koke ytterligere i 3 til 4 minutter.
- Rør maizenna ut i litt vann og rør det ned i gryten i en tynn stråle. Kok opp og smak til med salt og pepper.
Server gryteretten med kokt ris.