Biff med villris og sjampinjong- og persillesaus
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Smaken hos villris er litt kraftigere enn alminnelig ris og fargespillet gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. Villrisen inneholder mer jern og B-vitaminer enn både polert og brun ris, og smaker fortreffelig til biff.
Ingredienser
porsjoner
-
2 stk. biff av ytrefilet storfe -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
1 ss margarin eller olje til steking -
1 dl villris , blanding av hvit og sort ris -
6 stk. sjalottløk eller annen småløk -
1 ss margarin eller olje til steking -
1 pk sukkererter -
250 g rød cherrytomat -
0,5 ts salt
Sjampinjong- og persillesaus:
-
100 g frisk sjampinjong -
1 pose sjysaus -
2,5 dl vann -
2 ss finhakket bladpersille