Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biff med villris og sjampinjongsaus

Biff med villris og sjampinjong- og persillesaus

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 dl villris , blanding av hvit og sort ris
  • 6 stk. sjalottløk eller annen småløk
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g rød cherrytomat
  • 0,5 ts salt

Sjampinjong- og persillesaus:

  • 100 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjysaus
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss finhakket bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smaken hos villris er litt kraftigere enn alminnelig ris og fargespillet gjør den spesielt dekorativ på tallerkenen. Villrisen inneholder mer jern og B-vitaminer enn både polert og brun ris, og smaker fortreffelig til biff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 dl villris , blanding av hvit og sort ris
  • 6 stk. sjalottløk eller annen småløk
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 1 pk sukkererter
  • 250 g rød cherrytomat
  • 0,5 ts salt

Sjampinjong- og persillesaus:

  • 100 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjysaus
  • 2,5 dl vann
  • 2 ss finhakket bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 03:25:02