Biff med brie
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak.
Ingredienser
porsjoner
-
ca.
300 g indrefilet av storfe -
1 ss smør eller margarin -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Tilbehør:
-
2 skiver bifftomat -
100 g brie -
1 ss pinjekjerner -
2 ts ripsgelé
Slik gjør du
- Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.
- Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.
- Legg lokk på panna og la osten smelte.
Server med en grønn salat.