Biff med brie

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv en ny vri! Ristede pinjekjerner, halvsmeltet brie og ripsgele gir en mild og aromatisk smak.

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 300 g indrefilet av storfe
  • 1 ss smør eller margarin
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 2 skiver bifftomat
  • 100 g brie
  • 1 ss pinjekjerner
  • 2 ts ripsgelé

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og brun dem på sterk varme. Etterstek på lavere temperatur i 2-3 minutter på hver side for medium stekt biff. Stek pinjekjernene forsiktig i panna, mens biffene stekes.
  2. Snu biffene, og legg en skive bifftomat og en god ostebit på hver biff. Strø pinjekjernene over osten. Legg litt ripsgelé på toppen.
  3. Legg lokk på panna og la osten smelte.

Server med en grønn salat.