Tiramisu laget på sukkerbrød
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Avansert
I Italia lages tiramisu med søte fingerkjeks. De er faktisk svært lik sukkerbrød på smak, så det er en god erstatning. Dette er en herlig dessert for voksne - godt dynket som den er med både marsalavin og konjakk.
Ingredienser
6 porsjoner
-
1 stk. sukkerbrødbunn
Ostekrem:
-
4 stk. gelatinplater -
6 stk. egg -
1,5 dl melis -
250 g mascarponeost eller kremost naturell -
ca.
3 ss konjakk -
revet skall av ca.
0,25 stk. appelsin -
revet skall av ca.
0,25 stk. sitron -
0,5 dl kokende vann
Dynking: :
-
1 dl sterk kaffe -
1 dl marsalavin (sherry eller portvin) -
ca.
1 ss kakaopulver
Slik gjør du
Se også oppskriften vår på tiramisu med fingerkjeks.