Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinefilet med urtemarinade

Svinefilet med urtemarinade

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 pk ruccula
  • 1 stk. avokado

Urtemarinade:

  • 2 stk. sitron skall av begge, saft av en
  • 2 ss frisk persille
  • 2 ss frisk basilikum
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 1 dl olivenolje

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Indrefilet av svin med urter, hvitløk og sitron – det bare må bli godt! En rett som passer vel så godt på tapasbordet som til en lett middag med venner. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g indrefilet av svin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss smør eller margarin
  • 1 pk ruccula
  • 1 stk. avokado

Urtemarinade:

  • 2 stk. sitron skall av begge, saft av en
  • 2 ss frisk persille
  • 2 ss frisk basilikum
  • 2 ss frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB13 14.12.2024 12:57:19