Soyamarinerte kyllingklubber

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingklubber er saftig snaddermat. Passer godt i mange situasjoner, kanskje spesielt til tapasbordet eller når du ønsker noe lettvint og smakfullt. Her er kyllingklubbene servert med litt rødkål. 

Ingredienser

porsjoner
  • 8 stk. kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)
  • 3 ss soyasaus
  • 2 ss søt soyasaus (ketjap manis)
  • 2 ss olivenolje
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • 2 stilker finhakket frisk rosmarin

Slik gjør du

1. Bland soyasaus med olje, hvitløk, chili og rosmarin.

2. Vend kyllingklubbene i blandingen og legg dem i en ildfast form. Hell over marinaden.

3. Stek kyllingklubbene på 200 °C i ca. 30 minutter.