Sommerkoteletter med grillede grønnsaker
- Tid
- 20–40 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Sommerkoteletter er en sommerhit, og vi liker å servere dem sammen med grillede grønnsaker og urtesmør som smelter på tunga. Hele middagen kan grilles, så kjapt og enkelt er det også!
Ingredienser
porsjoner
-
4 stk. sommerkoteletter -
2 ss nøytral olje
Grønnsaker:
-
1 stk. rødløk -
1 stk. aubergine -
1 stk. grønn squash -
2 stk. paprika , gjerne i forskjellige farger -
8 stk. frisk sjampinjong -
250 g cherrytomat -
2 ss olivenolje
Urtesmør:
-
100 g romtemperert smør -
3 ss finhakket frisk timian -
skall av
0,5 stk. sitron -
0,25 ts grovmalt pepper
Slik gjør du
Legg grønnsakene over på et serveringsfat og ha på urtesmøret mens grønnsakene fortsatt er varme slik at smøret smelter. Pynt gjerne med friske urter eller spirer.