Sommerkoteletter med grillede grønnsaker

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sommerkoteletter er en sommerhit, og vi liker å servere dem sammen med grillede grønnsaker og urtesmør som smelter på tunga. Hele middagen kan grilles, så kjapt og enkelt er det også!

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. sommerkoteletter
  • 2 ss nøytral olje

Grønnsaker:

  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. aubergine
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 stk. paprika , gjerne i forskjellige farger
  • 8 stk. frisk sjampinjong
  • 250 g cherrytomat
  • 2 ss olivenolje

Urtesmør:

  • 100 g romtemperert smør
  • 3 ss finhakket frisk timian
  • skall av 0,5 stk. sitron
  • 0,25 ts grovmalt pepper

Slik gjør du

Legg grønnsakene over på et serveringsfat og ha på urtesmøret mens grønnsakene fortsatt er varme slik at smøret smelter. Pynt gjerne med friske urter eller spirer.

bar