Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Smørbrødkake med varmrøkt laks og avokado

Smørbrødkake med varmrøkt laks og avokado

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. halvgrovt brød
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 1 stk. vårløk
  • 0,5 stk. agurk

Ostekrem:

  • 400 g kremost naturell
  • 65 g babyspinat
  • 2 stk. avokado
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Laksefyll:

  • 100 g varmrøkt laks
  • 2 ss seterrømme
  • 2 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Pynt:

  • 50 g varmrøkt laks
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. vårløk
  • 1 pk ertespirer
  • 50 g spiselige blomster for eksempel stemor
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 454 kcal
Fett 28 g
Protein 15 g
Karbohydrater 33 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Server en lekker kake som metter til dine gjester! Smørbrødkake fylt med varmrøkt laks og ostekrem med spinat og avokado – pyntet med friske blomster og herlig grønt, blir den en fryd både for øyet og magen.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. halvgrovt brød
  • 0,5 stk. grønn paprika
  • 1 stk. vårløk
  • 0,5 stk. agurk

Ostekrem:

  • 400 g kremost naturell
  • 65 g babyspinat
  • 2 stk. avokado
  • saft av 0,25 stk. sitron
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Laksefyll:

  • 100 g varmrøkt laks
  • 2 ss seterrømme
  • 2 ss majones
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Pynt:

  • 50 g varmrøkt laks
  • 0,5 stk. agurk
  • 0,5 stk. vårløk
  • 1 pk ertespirer
  • 50 g spiselige blomster for eksempel stemor
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 454 kcal
Fett 28 g
Protein 15 g
Karbohydrater 33 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne kaken som en del av et koldtbord, til 17. mai-buffeen eller som en lekker lunsjrett når du venter gjester. 

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB14 15.12.2024 10:37:10