Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Skinkesteksmørbrød

Skinkesteksmørbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 blader hodesalat , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive sylteagurk
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassikeren skinkesteksmørbrød er godt kjent for alle som har vært i Danmark. Høyt, saftig og med godt med tynne skiver skinkestek. Har får du oppskriften på hvordan du kan lage dette deilige smørbrødet selv. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 skive grovt brød
  • 5 g margarin
  • 2 blader hodesalat , gjerne et grønt og et rødt blad
  • 30 g skinkestek uten ben
  • 20 g ferdig kokt og avkjølt surkål
  • 1 skive sylteagurk
  • 1 stk. svisker
  • 1 båt fersken , frisk eller hermetisk

Slik gjør du

  1. Smør brødskiven med smør eller margarin. Vask salatbladene og legg dem på brødskiven.
  2. Skjær skinkesteken i så tynne skiver som mulig. Anrett den på skiven sammen med surkål.
  3. Pynt med sylteagurk, sviske, fersken og eventuelt friske urter.
 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB13 16.04.2024 09:58:32