Skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Skinkestek kan serveres på mange flere måter enn den tradisjonelle med surkål og brun saus. Her har den samme skinkesteken fått utradisjonelt og fargerikt følge med grønnkålsalat med gresskar, mandler og granateple.

Ingredienser

porsjoner
  • 2 kg skinkestek uten ben
  • 3 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 2,5 dl varmt vann

Grønnkål- og gresskarsalat:

  • 1 kg gresskar
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper
  • 3 dl mandler
  • 400 g grønnkål
  • 1 stk. granateple
  • 4 ss balsamicoeddik eller sitronsaft
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

Server saftig skinkestek med grønnkål- og gresskarsalat.