Prinsessekake

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En fantastisk god kake laget av gjærdeig som er fylt med kanel, rosiner og deilig vaniljekrem! 

Ingredienser

1  porsjoner

Gjærdeig:

  • 7,5 dl hvetemel
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 stk. egg
  • 1 ts malt kardemomme
  • 2 dl melk
  • 0,5 pk gjær
  • 75 g smør
  • 1 stk. egg til pensling (kan sløyfes)

Fyll:

  • 50 g romtemperert smør
  • 2 ss sukker
  • 1 ts malt kanel
  • 0,5 ts maisenna
  • 3 dl vaniljekrem
  • 1,5 dl rosiner

Slik gjør du

Dekorer kaken med en enkel melisglasur av melis og eggehvite. 

bar