Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ovnsbakt rødkål

Ovnsbakt rødkål med hasselnøtter

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødkål
  • 2 ss olivenolje

Topping

  • 50 g hasselnøtter
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk mynte
  • saft og finrevet skall av 0,5 sitron
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 318 kcal
Fett 19 g
Protein 6 g
Karbohydrater 25 g

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Rødkål er med sin flotte farge og milde smak en en super grønnsak som vi godt kan spise mer av. Her spiller rødkålen førstefiolin i en rett som både kan serveres som forrett eller selvstendig rett i en større meny, og som tilbehør til stekte retter av svin.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 stk. rødkål
  • 2 ss olivenolje

Topping

  • 50 g hasselnøtter
  • 1 stk. rød chili
  • 0,5 potte frisk mynte
  • saft og finrevet skall av 0,5 sitron
  • 1 ss honning
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 318 kcal
Fett 19 g
Protein 6 g
Karbohydrater 25 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!

Ovnsbakt rødkål

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12428, server:MP-PRD-WEB12 14.12.2024 03:54:37