Ostesymfoni

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Klassisk ostetallerken slår aldri feil. Du kan enten servere denne retten som en dessert eller som en del av et tapasbord.

Ingredienser

porsjoner
  • 120 g brie
  • 120 g blåmuggost
  • 120 g ridderost
  • 20 stk. hasselnøtter uten skall
  • 2 ss honning
  • 4 stk. tørkede fiken , aprikos eller dadler

Slik gjør du

Du kan enten lage et stort fat som alle forsyner seg av, eller legge opp en porsjon til hver person.

  1. Rist nøttene i en varm, tørr stekepanne i ca 1 minutt. Skyv pannen til side og rør inn honningen.
  2. Del fikenen i to og legg de opp sammen med osten og de søte nøttene. 

Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!