Ostesymfoni
- Tid
- Under 20 min
- Vanskelighetsgrad
- Enkel
Klassisk ostetallerken slår aldri feil. Du kan enten servere denne retten som en dessert eller som en del av et tapasbord.
Ingredienser
porsjoner
-
120 g brie -
120 g blåmuggost -
120 g ridderost -
20 stk. hasselnøtter uten skall -
2 ss honning -
4 stk. tørkede fiken , aprikos eller dadler
Slik gjør du
Du kan enten lage et stort fat som alle forsyner seg av, eller legge opp en porsjon til hver person.
- Rist nøttene i en varm, tørr stekepanne i ca 1 minutt. Skyv pannen til side og rør inn honningen.
- Del fikenen i to og legg de opp sammen med osten og de søte nøttene.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning her!