Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Oreokake

Oreokake

Ingredienser

16  porsjoner

Kjeksbunn

  • 350 g oreo-kjeks
  • 100 g romtemperert smør

Ostekrem

  • 200 g kremost naturell
  • 75 g mørk melis
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g oreo-kjeks

Sjokolademousse

  • 200 g kokesjokolade
  • 5 stk. eggeplomme
  • 0,5 dl kremfløte (blandes med eggeplommene)
  • 2 dl kremfløte

Pynt:

  • 2 dl kremfløte
  • ca. 50 g oreo-kjeks

Oppskriftsintroduksjon

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Oreokake er en populær kakeklassiker med sprø oreobunn, myk sjokolademousse og luftig ostekrem. Den er en sikker favoritt til bursdager, konfirmasjoner og andre festlige anledninger. Kaken egner seg godt til å forberede 1-2 dager i forveien.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

16  porsjoner

Kjeksbunn

  • 350 g oreo-kjeks
  • 100 g romtemperert smør

Ostekrem

  • 200 g kremost naturell
  • 75 g mørk melis
  • 2 dl kremfløte
  • 50 g oreo-kjeks

Sjokolademousse

  • 200 g kokesjokolade
  • 5 stk. eggeplomme
  • 0,5 dl kremfløte (blandes med eggeplommene)
  • 2 dl kremfløte

Pynt:

  • 2 dl kremfløte
  • ca. 50 g oreo-kjeks

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oi, ser du at noe er litt annerledes? Vi har gitt oppskriften en liten oppfriskning! Savner du den gamle versjonen?

Podcast-episode:

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.15060, server:MP-PRD-WEB11 20.07.2025 14:12:53