Miniburger med røkt reinsdyrfilet

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En miniburger med røkt reinsdyrkjøtt er en morsom og smakfull godbit du kan servere som en forrett, på et tapasbord eller som en liten snacks. Oppskriften gir ca. 20 stk.

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g ytrefilet av reinsdyr eller flatbiff av rein i skiver
  • 2 ss smør til steking
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Hamburgerbrød:

  • 250 g hvetemel
  • 0,5 pk tørrgjær
  • 0,5 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 1,25 dl melk
  • 0,5 dl vann
  • 25 g smør
  • 2 ss svarte sesamfrø

Tilbehør:

  • 0,25 stk. finsnittet rødkål
  • 2 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g kremost naturell
  • 0,25 bunt frisk mynte

Slik gjør du

bar
bar
bar