Miniburger med røkt reinsdyrfilet
- Tid
- Over 60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
En miniburger med røkt reinsdyrkjøtt er en morsom og smakfull godbit du kan servere som en forrett, på et tapasbord eller som en liten snacks. Oppskriften gir ca. 20 stk.
Ingredienser
porsjoner
-
300 g ytrefilet av reinsdyr eller flatbiff av rein i skiver -
2 ss smør til steking -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper
Hamburgerbrød:
-
250 g hvetemel -
0,5 pk tørrgjær -
0,5 ss sukker -
0,5 ts salt -
1,25 dl melk -
0,5 dl vann -
25 g smør -
2 ss svarte sesamfrø
Tilbehør:
-
0,25 stk. finsnittet rødkål -
2 ss smør -
0,5 ts salt -
0,25 ts pepper -
200 g kremost naturell -
0,25 bunt frisk mynte